Veel gestelde vragen

Bel 078-6912033 voor het maken van een afspraak. Per mail naar fysiotherapie@dok11.nl . Vermeld in uw mail, naast een korte omschrijving van uw klacht, ook uw NAW-gegevens, geboortedatum en 06-nummer. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor het maken van een afspraak. U bent ook van harte welkom in onze praktijk om persoonlijk een afspraak te komen maken.

Ja, mits u dat minimaal 24 uur voordat uw afspraak plaatsvindt doorgeeft. De afspraak kan dan kosteloos verschoven worden. Valt het afzeggen van de afspraak binnen de 24 uur voor uw eerstvolgende afspraak, dan wordt het gezien als een behandeling en worden de kosten van uw behandeling in rekening gebracht. Dit is conform de richtlijnen van de KNGF.
Uiteraard kan het voorkomen dat u, buiten uw schuld om, een afspraak moet verzetten die binnen de 24-uurs regeling valt. Neemt u zo spoedig mogelijk contact op met uw behandelend fysiotherapeut en samen zorgen we voor een passende oplossing.

Bent u in het bezit van een verwijzing van de huisarts of specialist, dan verzoeken wij u deze mee te nemen naar uw afspraak.

Een (geldig) legitimatiebewijs.

Een handdoek.

Uw afsprakenkaartje.

Is de behandeling in de oefenzaal? Dan verzoeken wij u om uw sportschoenen mee te nemen.

Geen verwijzing nodig. Zonder verwijzing van uw arts krijgt u gewoon een fysiotherapiebehandeling. Dit is geregeld in de Wet Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie. Deze wet zorgt ervoor dat u zonder verwijzing van uw huisarts of specialist een afspraak met onze fysiotherapeuten kunt maken.

Heeft u een klacht betreffende een chronische indicatie, dan is een verwijzing wèl verplicht!
Maar u bent natuurlijk altijd vrij om via een huisarts of specialist om een verwijzing te vragen, ook als het niet een chronische indicatie betreft.

Bij een chronische indicatie worden de eerste 20 behandelingen vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Indien u niet voldoende aanvullend verzekerd bent, kan het dus zijn dat u een deel zelf moet betalen. U ontvangt voor de behandelingen die u zelf moet betalen een factuur vanuit de praktijk.
Vanaf de 21e behandeling vindt vergoeding plaats vanuit de basisverzekering van uw zorgverzekeraar.