Medisch Trainings Centrum

Een verlengde van DOK11 Fysiotherapie is het Medische Trainingscentrum (MTC). Het betreft een sportzaal met gepaste apparatuur om te revalideren, maar ook om regulier in te kunnen sporten. Voor het reguliere sporten bieden wij een aantal abonnementen aan. Elk trainingsuur van de dag is er een fysiotherapeut aanwezig. Deze loopt rond en begeleidt u waar nodig tijdens de training.

Voorafgaand aan het trainingsprogramma heeft u eerst een intakegesprek met een van de fysiotherapeuten. Hierin worden de reden(en) van aanmelding besproken en uw uiteindelijke trainingsdoelen bepaald. Bij aanmelding met een lichamelijke klacht zal er ook een onderzoek plaatsvinden om het klachtenbeeld zo goed mogelijk in kaart te brengen. Na het gesprek en het onderzoek zal u samen met de therapeut de trainingszaal in gaan om wegwijs te worden gemaakt met de apparaten en de oefeningen. Deze zijn gericht op uw doeleinden en zorgvuldig gekozen door de therapeut.

Het trainen vindt plaats in vaste uren, zodat er nooit een te grote groep traint. Per uur wordt er een aantal van maximaal 12 personen gehanteerd. Hierdoor is er altijd ruimte om zonder wachten het volledige trainingsprogramma uit te kunnen voeren.

Abonnement Prijzen

DOK 11 | MTC

1 X Per Week

29,50
Per Maand
Meld U Aan
DOK 11 | MTC

2 X Per Week

53,50
Per Maand
Meld U Aan
DOK 11 | MTC

3-5 X Per Week

70,00
Per Maand
Meld U Aan