Sinds 1984 ben ik fysiotherapeut. Na de afronding van mijn opleiding ben ik gaan werken in Alblasserdam in maatschap verband.
Manueletherapie  heb ik een aantal jaren later voltooid. Deze opleiding komt met name voort uit het grote aanbod rug en nek patiënten. Door de vele jaren ervaring en samenwerking met meerdere disciplines kunnen we adequaat complexere rug  en nek / schouderklachten behandelen.
Verder maak ik gebruik van de volgende technieken/behandel mogelijkheden ;
Echografie is een techniek waar we steeds meer gebruik van maken om met name klachten van de patiënt beter in beeld te brengen, uit te leggen en daardoor preciezer  behandelen.

  • Epte is een nieuwe behandelmethode om hardnekkige peesklachten te behandelen in combinatie met echografie .
  • Medicaltaping is een manier van tapen waar we veel gebruik van maken om een correctie van spier/fasciespanning te corrigeren/herstellen.
  • Dryneedeling ook goed te gebruiken in combinatie met echografie. Uitstekende aanvulling voor het herstellen van de juiste spierspanning/balans.
  • Shockwave een goede aanvulling voor het behandelen van pees, spier en gewrichtsklachten dit in combinatie met andere therapie vormen.
  • Podologie aanpassen van met name de stand voeten/enkels om disbalans in het lichaam te corrigeren. Dit doen we in nauwe samenwerking met Livit orthopedie .
  • Oefentherapie. Herstellen belastbaarheid. In onze ruime oefenzaal kunnen we door een breed aanbod van oefenmogelijkheden de belastbaarheid van een ieder optimaliseren: curatief en preventief.