sinds 2013 ben ik werkzaam als fysiotherapeut en direct aan de slag gegaan bij DOK11 Fysiotherapie. Al snel merkte ik dat mijn interesses uitgingen naar de orthopedische revalidatie. Hierbij kan gedacht worden aan zowel operatieve ( knie, heup, enkel en schouder operaties) als niet operatieve trajecten ( chronische rug, schouder of kniepijn). Daarnaast liggen mijn interesses bij de sport gerelateerde blessures. Het was dan ook logisch voor mij om in 2014 te starten met de master sportfysiotherapie. In drie jaar tijd heb ik geleerd hoe ik om moet gaan met complexe sportblessures en hoe ik deze sporters weer terug op hun gewenste niveau kan brengen. Hierbij probeer ik mezelf constant uit te dagen door up-to-date te blijven van de nieuwste wetenschappelijke inzichten. In 2017 heb ik deze master met succes mogen behalen. Sindsdien begeleid ik nieuwe sportfysiotherapeuten in opleiding als stagedocent.

 

Voor mezelf ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Deze heb ik gevonden in de master manueel therapie welke ik in 2020 heb afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik geleerd om complexe wervelkolom gerelateerde klachten te behandelen zoals chronische rug of nekpijn, maar ook verschillende soorten hoofdpijn en duizeligheid.

 

Als fysiotherapeut probeer ik een zo totaal mogelijk beeld te creëren welke factoren van invloed zijn op het herstel en hoe deze aan te passen. Dit is dus niet alleen fysieke, maar ook mentale en leefstijl factoren. Ik probeer de patiënt handvaten aan te reiken wat zij zelf aan hun klachten kunnen doen.

 

Bij mij ben je op de juiste plaats met:

        Direct na een sportongeval voor een accurate diagnose of verwijzing

        Sport gerelateerde blessures

        Voorste/achterste kruisband reconstructies

        Meniscus operaties

        Prothese operaties ( nieuwe heup of knie)

        Schouder luxaties ( uit de kom)

        Revalidatie na een breuk

        Chronische peesklachten ( achillespees, kniepees, tennis elleboog)

        Chronische rug en/of nekpijn

        Chronische onbegrepen pijnklachten

        Kraakbeenletsels

        Hielpijn