Ik ben Lina van Dongen. In 2010 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en sinds die tijd ook werkzaam in DOK11. De eerste jaren als fysiotherapeut ben ik tevens werkzaam geweest in de revalidatie en heb ik mij verdiept in o.a. vaatproblematiek en oncologie. Na enkele jaren te hebben gewerkt als algemeen fysiotherapeut wilde ik mezelf graag verder ontwikkelen in het vak. In 2013 ben ik gestart aan de Master Kinderfysiotherapie, welke nu is afgerond. Ik vind het leuk om de ervaring die ik heb opgedaan als fysiotherapeut te gebruiken in de kinderfysiotherapie. Mijn interesses liggen op het gebied van pijnklachten bij kinderen. Het kan een uitdaging zijn om bij kinderen erachter te komen waarom zij soms anders bewegen dan leeftijdsgenootjes. Dit kan komen door een chronische ziekte of aandoening maar ook problemen in de motoriek kunnen een rol spelen. Het interessante van kinderfysiotherapie vind ik de grote variatie in leeftijd. Het behandelen van kinderen tussen de 0 en 18 jaar maakt dit werk variƫrend en uitdagend.

Op maandag t/m woensdag ben ik aanwezig.