Ik ben sinds 1985 fysiotherapeut en sinds 2002 orthopedisch manueel therapeut.

Mede vanwege jarenlange ervaring als manueel therapeut  liggen mijn interessegebieden op het vlak van de meer complexere lage rug- en nekproblematiek. Ik zie het als een uitdaging om patiënten die al langere tijd klachten hebben van de wervelkolom te onderzoeken en in samenspraak met de patiënt / huisarts / specialist tot een behandelplan te komen om zodoende de klachten te reduceren tot een voor de patiënt accetabel niveau.

Daarnaast maak ik al jaren veelvuldig gebruik van echografische diagnostiek als ondersteuning voor de behandeling van peesaandoeningen middels shockwave en de nieuwste behandelmethode EPTE.

Echografie is een geweldige aanvulling op mijn werk als fysiotherapeut, het maakt de aandoening niet alleen voor mij inzichtelijk maar juist ook voor de patiënt, die tijdens de echo mee kan kijken op het scherm en direct uitleg krijgt.

Daarnaast begeleid ik mensen tijdens en na hun behandeling van kanker. Bewegen en zo fit mogelijk blijven is juist voor deze groep mensen heel belangrijk en als fysiotherapeut kunnen wij juist deze patiënten op een geweldige manier ondersteunen.