In 2003 heb ik mijn diploma fysiotherapie gehaald aan de hogeschool Rotterdam en sinds 2004 ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij fysiotherapie DOK11. Na verloop van tijd merkte ik dat ik graag meer te weten wilde komen over problematiek rondom de wervelkolom en heb ik besloten om de opleiding manueeltherapie aan de SOMT in Amersfoort te gaan volgen. Hier heb ik in 2010 mijn diploma behaald. Deze opleiding heeft mij meer inzichten in het diagnosticeren en behandelen van gewrichtsklachten aan met name de wervelkolom gegeven, maar ook andere gewrichten zijn hier ruimschoots aan bod gekomen.

In 2013 heb ik besloten om de cursus dry needling te gaan volgen. Met name het directe behandelen in de spier trok mij hier in aan. Ik denk dat dit een goede aanvulling is op de opleiding manueeltherapie, waar de gewrichten meer centraal staan. Zo kreeg ik een breed scala aan behandelmogelijkheden tot mijn beschikking.

Buiten de wervelkolom heb ik veel affiniteit met schouderproblematiek waar ik meerdere cursussen voor gevolgd heb.

Mijn werkdagen bij DOK11 zijn maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.