covid

Corona revalidatie

Het coronavirus kan van grote impact zijn op jouw conditie en kracht. Ook klachten als kortademigheid en benauwdheid kunnen na het coronavirus lang aanhouden. Daarom is het van belang snel te starten met de revalidatie, zodat jij jouw dagelijkse bezigheden weer kunt hervatten.

Fysiotherapie bij herstel na coronavirus (COVID-19)

Het is aan te raden om na een ziekenhuisopname zo snel mogelijk te starten met fysiotherapie. Ook als jij niet in het ziekenhuis hebt gelegen terwijl jij ziek was, kan begeleiding door een fysiotherapeut nodig zijn, omdat jij langdurig inactief bent geweest en klachten als benauwdheid, kortademigheid, of conditie- en krachtverlies ervaart.

De fysiotherapeut kan jou ondersteunen om te gaan met de gevolgen van het coronavirus. Samen ga jij aan de slag om jouw conditie en kracht weer te verbeteren en de vermoeidheid verminderen. De therapeuten van DOK11 Fysiotherapie beschikken over actuele kennis en volgen de richtlijnen en scholingen van het REACH netwerk, het Chronisch Zorgnet en het KNGF.

Revalideren na corona

Na verwijzing van jouw specialist of huisarts maken we een afspraak. Aan de hand van een intake stellen we een individueel behandelprogramma samen die voor jou op maat gemaakt is. De intake vindt plaats in de praktijk waarbij er verschillende fysieke testen en vragenlijsten zullen worden afgenomen. We hebben ruime mogelijkheden om jou optimaal te begeleiden tijdens dit revalidatie traject.