Ik ben Aron Schalk. Sinds maart 2020 ben ik werkzaam als fysiotherapeut/ manueel therapeut bij DOK 11 Fysiotherapie. In 2016 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Ik ben deskundige als het gaat om het menselijk bewegingsapparaat. Ik help patiƫnten van hun klachten af te komen door middel van oefentherapie, hands-on therapie, het geven van advies en het bieden van individuele begeleiding aan patiƫnten die belemmeringen ervaren tijdens het bewegen.

Vanaf 2017 ben ik gestart met de master Manuele therapie aan de SOMT in Amersfoort die ik in 2020 heb afgerond. Deze opleiding heeft mij nieuwe inzichten gegeven in het diagnosticeren en behandelen van wervelkolom, schouder en bekken gerelateerde klachten in enge- en in ruimere zin.

In 2021 een half jarige Post-HBO opleiding echografie (MSU) afgerond bij Enraf-Nonius. Middels echografie is er de mogelijkheid aanvullend weefsel onderzoek uit te voeren met behulp van geluidsgolven. MSU echografisch onderzoek wordt gebruikt bij onderzoek naar klachten aan met name pezen, spieren en gewrichtsbanden.

Naast de opleiding voor de echografie (MSU) heb ik in 2021 ook nog een opleiding voor de dry-needling afgerond. De voordelen van dry-needling zijn een directe ontspanning van de spier wat resulteert in snelle afname van de pijn en een bevordering van functie van de spier.

Mijn werkdagen bij DOK 11 Fysiotherapie zijn maandag t/m donderdag.